OVER MIJ

Ivanka Wijnstekers

Mijn naam is Ivanka Wijnstekers, eigenaar en thermograaf bij Thermo Horse. Al van jongst af aan ben ik gefascineerd door paarden, ik heb jarenlange ervaring in de paarden(sport). Op jonge leeftijd ben ik begonnen op de manege, daarnaast had ik verzorgpaarden en in mijn tienerjaren ben ik door gegroeid met mijn eigen paard.


Samen met mijn paard heb ik met veel plezier en succes dressuur en afdelingsdressuur gereden. Toen mijn paard een peesblessure kreeg ben ik mij meer gaan verdiepen in het paardenlichaam, om mijn paard de beste zorg te geven wilde ik zo veel mogelijk weten. Al snel kwam ik tot de conclusie dat je in veel gevallen naar het hele paard moet kijken. Eigenlijk best logisch, maar hoe doe je dat?


 Nadat mijn paard hersteld was van haar blessure kwam thermografie op mijn pad. Toen ik de beelden van mijn paard zag was ik verbaast en wist ik meteen; Hier wil ik alles over weten! Thermografie heeft mij mijn paard beter leren begrijpen, door een beeld te krijgen van de processen in het lichaam van je paard kan je veel meer voor hem betekenen. Gerichte behandeling en bewuste training zijn belangrijk voor een gezond en succesvol paard.


Om jou, als eigenaar, antwoord te kunnen op deze vraag heb ik mij volledig om laten scholen tot paardenthermograaf.
''
Ivanka is heel erg kundig en serieus in haar werk. Ze luistert heel goed naar je en neemt alle tijd. Een aanrader! '' - Tessa


OPLEIDINGEN 

Thermografie

Opleiding Thermografie bij paarden (2 jaar)

ICETD / Equicare-Plus  - afgerond 2022


Thermografie cursus paard (rug- en zadelcheck)

Thermografie Centrum - afgerond 2019OVERIGE

The Horse Inside Out - online leerprogramma |2022-2023 Equine Studies

Cursus fascia-release therapie (2-daagse) | 2021 - EquiPurus